Obecny czas: Czw Wrz 19, 2019 7:19 am

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina




Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Unsettled Mariner
PostWysłany: Wto Cze 25, 2019 5:13 pm 
Apprentice

Dołączenie: Śro Lut 03, 2016 8:42 am
Posty: 15
Witam.
Chciałem zapytać czy zdolności "Changeling" z dział tylko gdy karta jest już na stole czy już na ręku, grobie czy bibliotece?
Np. Czy maną z mogę scastować marynarza? Lub gdy na stole jest np. i wejdzie to czy champion dostanie +1/+1?


Góra
 Profil E-mail  
 
 Temat postu: Unsettled Mariner
PostWysłany: Wto Cze 25, 2019 5:20 pm 
Moderator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Lut 23, 2007 12:23 pm
Posty: 5901
Kazik125 napisał(a):
Chciałem zapytać czy zdolności "Changeling" z Unsettled Mariner dział tylko gdy karta jest już na stole czy już na ręku, grobie czy bibliotece?

Wszędzie.
Cytuj:
702.72. Changeling
702.72a Changeling is a characteristic-defining ability. “Changeling” means “This object is every creature type.” This ability works everywhere, even outside the game. See rule 604.3.

Kazik125 napisał(a):
Np. Czy maną z Ally Encampment mogę scastować marynarza?

Możesz.
Kazik125 napisał(a):
Lub gdy na stole jest np. Champion of the Parish i wejdzie Unsettled Mariner to czy champion dostanie +1/+1?


Dostanie.

_________________
Kupię od Ciebie karty i boostery


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Unsettled Mariner
PostWysłany: Wto Cze 25, 2019 5:45 pm 
Apprentice

Dołączenie: Śro Lut 03, 2016 8:42 am
Posty: 15
Dzięki za odpowiedź :spoko:


Góra
 Profil E-mail  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group